individuele rondreis cuba

DIVERS INDIVIDUELE RONDREIS CUBA OVERZICHT

Individuele rondreis Cuba

individuele rondreis cubaWil jij een waar authentiek paradijs bezoeken? Stap nu de wereld van sigaren, rum, salsa en enorme puurheid in. Cuba is namelijk het paradijs op dat gebied. Wil jij graag het eiland zien in de meest pure vorm? Een individuele rondreis door Cuba maken zodat jij kunt genieten van elk stukje wat het eiland te bieden heeft? Bezoek Trinidad, Havana en natuurlijk ook Santiago en geniet van elk moment die je hebt tijdens deze individuele rondreis door Cuba. Laat je onderstaand inspireren door de mogelijkheden. Fijne vakantie toegewenst!

Een individuele rondreis Cuba geeft jou de kans om juist die dingen te bezoeken die jou het meeste aanspreken. Jij bepaalt zelf immers hoe en waarheen je reist. Wil je Cuba voelen, in al zijn facetten? Deel uitmaken van het swingende leven of wil je juist de grote observeerder zijn van alle kleurrijke schakeringen in dit boeiende land? Jij bepaalt het met een individuele rondreis Cuba. Hoor de salsa, die het leven hier laat sidderen, bewonder de oldtimers die door de straten rijden en vergaap je aan de sigaren die gerookt worden. Ontdek het land door musea en fabrieken te bezoeken die typisch Cubaanse dingen laten zien. Bezoek bijvoorbeeld een sigarenfabriek of huur een oldtimer. Of wil je niet kijken maar doen? Dans dan mee in het nachtelijke leven van Havana. Andere mooie steden om door meegenomen te worden naar de koloniale tijd van weleer zijn Trinidad of Baracoa. Statige oude gebouwen, prachtige musea maar ook vriendelijke bevolking en omliggend natuurschoon vind je hier in overvloed. Naast deze mooie steden is een bezoek aan de kust tijdens jouw individuele rondreis Cuba zeker aan te raden. Cuba biedt op dit gebied veel variatie. Strand Varadero is één van de bekendste stranden van Cuba en zeer geliefd bij de elite.

Je kan hier zelfs met een duikboot onder water en zo getuige zijn van de onderwaterwereld vanachter het glas…Het is het strand van palmbomen en wit zand, van ontspanning en juist vertier. Maar Cuba heeft ook minder luxe kustplaatsen waar je meer getuige kunt zijn van de plaatselijke bevolking en hun strandleven. Jouw individuele rondreis door Cuba is pas compleet als je mooie natuur hebt ontdekt. Veel variatie is in dit land te vinden. Bergen, hoogvlaktes, heuvels en dus de kust. En alles heeft zijn eigen flora en fauna. Van cactussen op de hoogvlaktes tot moerassen in het zuiden. Maar een bezoek aan de plantages zijn zeker ook een aanrader. Bij Baracoa, bijvoorbeeld, vind je cacaoplantages maar ook bananenplantages en plantages voor kokos. Kies je voor een individuele rondreis naar Cuba voor een bepaald thema (zoals dansen of kust) of maak je er een machtige mix van van bounty stranden, zwoele nachten, opzwepende dansen en ook nog een dikke laag cultuur? Je zult tijdens jouw reis in Cuba voor veel verrassingen komen te staan waardoor jouw verblijf daar onvergetelijk zal worden. Cuba staat dan misschien bekend om zijn sigaren, rum en de salsa maar eigenlijk doe je daar dit indrukwekkende land heel erg mee tekort!

10 JAAR ERVARING

van dansvakanties, reizen tot de leukste citytrips

DIVERS AANBOD

van Afrika tot Rusland, van Azië tot Cuba.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot dansvakanties

CUBA REIZEN WEETJES

wist je dat?


SIGAREN EN CUBA LIBRE

Het land van sigaren en…Cuba Libre. Ontstaan na de bevrijding in 1900 toen een soldaat rum met cola mixte en proostte met Cuba Libre (vrijheid voor Cuba).

BUENA VISTA SOCIAL CLUB

Wist je dat Buena Vista Social Club uit Cuba komt? Opgericht in 1996 en wereldberoemd o.a. door het liedje “Chan Chan”. Ken jij ze ook?

NEDERLANDSE INBRENG OP CUBA

In Cuba maken ze gebruik van veel Nederlandse bussen. Deze bussen worden ook wel sauna genoemd. Dit omdat het raam niet open kan!